11 Ağustos 2011 Perşembe

yaa bunlar da oluyor memlekette.


Kırklareli'de 11 yıldır 6 salonu ile faaliyet gösteren Cine Plaza Sineması, seyirci sayısı günlük ortalama 3 kişiye kadar düşünce kapatıldı. Sinemanın işletmecisi Gürhan Toker, 1 milyon lira yatırım yaptığı sinemaya halkın sahip çıkmadığından yakınarak, "Sinemada film izleme keyfini yaşatacağımızı düşündük. Bu hayalle 11 yıl Kırklareli'de hizmet ettik ama halk ilgi göstermedi" dedi.

'VİZYONA ÇIKMADAN KORSANI ÇIKIYOR'

Korsanla kimsenin mücadele edemediğini belirten sinema işletmecisi Gürhan Toker, sinemaya 1 milyon lira yatırım yaptığını ancak karşılığını alamadığını ifade etti. Filmlerin vizyona girmeden korsasının piyasaya çıktığını anlatan Toker şunları söyledi:

"Vizyona giren filmleri hemen alıyorduk. Bizim gençliğimizde sinema yoktu. Bunun hayaliyle Kırklareli'ne sinema açtık ama hayallerimiz gerçekleşmedi. İnşallah başka bir girişimci gelip yeniden sinema açar. Sinemanın kapasitesi bin kişi, temmuz ayı içerisinde yalnızca 250 kişi sinemaya gelmiş. Biletleri de diğer illere göre çok ucuz tuttuk ama yine de insanları sinemaya çekemedik. Vizyon filmleri gelmeden korsanları çıkıyor, kimse izlemeye gelmiyordu. "

Alıntıdır.Şuradan : http://www.haberler.com/kirklareli-nin-tek-sinemasi-kapandi-2891150-haberi/

4 yorum:

met. dedi ki...

çok kötü bir şey ya. zaten şu avmler'den nefret ediyorum herkes oraya yığılıyor sinema için. üzüldüm vallahi gençlerde mi yok hiç oralarda..

Minidonia dedi ki...

günde 3 genç.bari ayın bi günü toplaşsalardı.

met. dedi ki...

valla lan biz arada arkadaşlarla çete halinde gidiyorduk yani harry potter falan

Minidonia dedi ki...

Lisedeyken öyle olur hep :D