2 Ağustos 2011 Salı

patlıyorum

Evime geldiğimden beri rahat bir uyku çekemedim.Sorun bir tek uyku ile kısıtlı kalmıyor tabii.Ondan daha beteri var mide bulantısı.Evet, bu öyle bir illet ki hiç birşey yaptırmaz.En sevdiğim yemekten bile soğudum üstüne ramazan geldiği için oruç tutuyorum ama oruçlu olmasam bile oruçlu sayılırım karnım aç olduğu halde bile yiyemiyorum.
Ben nasıl bu hale geldim bir düşüneyim diyorum ama cevabı yok. Her şey telefona gelen bir mesajla başladı yaklaşık 1 hafta oldu.Ne mesajı,kim atmış falan önemli değil.Ondan sonra bir bulantıdır başladı ki sormayın gitsin. Aslında mesaj benim çıkış noktam ne yani bi mesaj yüzünden böyle kötü hissedecek değilim herhalde.Aylardır içimde biriken sıkıntılar harekete geçti şimdide patlak verdim.Aynısını iki yıl öncede yaşamıştım ben sonu hiç iyi olmadı.Doktora gittim bana antidepresan kakaladı bayağı kullandım ama 'yemişim ilacını ilaç bende beya' diye normale döndüm.Ama şimdi .. Plak geriye sarıyor.
Aslında yazmanın bir anlamıda yok ama aklımdan geçiriyorum belki yazıpta rahatlarım da rahatça uyurum diye!
Evet ben yaşayan bir ölüyüm bu hafta itibariyle.Ne zaman geçer bilmiyorum belki yarın normal bir düzene girerim.
Her şeyi bi kenara bıraktım sıkıntıymış,bulantıymış ıvır zıvır.En kötüsü ne biliyor musun? Kafamı yastığa bırakınca kafadan sesler korom harekete geçiyor.Beynim öyle bir çalışıyor ki ben düşünmediğim halde nerden alıyor bu enerjiyi uyusana bi sussana sen..O enerjiyi derslerde harcasam tıp okurdum herhalde. İşte en çok canımı sıkan nokta bu.Müzik bile dinleyemiyorum yahu lanet olsun hepsine.Ama geçicek bunları düşünmek demek her zamanın berbat geçmesi anlamına geliyor.Evet ben gidiyorum, iyi olunca görüşürüz!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mehtap, kendine iyi bak! :)