19 Ekim 2010 Salı

feysbuktayız.

Şii altta yazan yazar:) Madem çekim alanını genişletiyoruz, feysbukta görsün gücümüzü! İşte grubumuza tıklayabilirsiniz!
Bu hafif yağmurlu güzel bir günde yeni yaşına giren Haarp'a burdan da mutlu yıllar dilerken ..
Bir yandan ise okulda ne halt yiyeceğiz telaşı var.

***YGS 27 MARTTAYMIŞ!!***
Edit: Bir gerizekalının dedikodusu da olabilir.

4 yorum:

G dedi ki...

ygs'yi pek takmayın koçlar ya.

m dedi ki...

Selam g. Okulu naptin?

met. dedi ki...

zaten yalanmış lakin ygs bahane genel patlama oluyor sanırım bu sene deneklerde.

G dedi ki...

m'ciğim okulu şöyle yaptım; böyle bir sürü üniversiteye kaydolma hakkı kazandım beni ne möhendisler doktorlar istedi ama varmadım yani birine vardım, sonuç olarak geleceğim için büyük üniversite hayatım için minik bir adım attım.

@Mek.
siz de sıkmayın kendinizi canlar, geçen seneki saçmalık bile öyle ya da böyle atlatıldıktan sonra, siz de sağ sağlim çıkaracaksınız bu seneyi inşallah. o deneyler hep yapılacak ama kanımca onlara çok da takılmaya gerek yok. ben sınava girdiğimde baraj puanın kaç olduğunu bile bilmiyordum mesela. onlar istedikleri kadar sınavı eğsinler büksünler hepsi aynı kapıya çıkıyor ve çıkacak sonuçta, siz işinize baktığınız sürece bi sıkıntı olmaycak bence. hatta şunu diyebilirim ki, bana kalırsa dersaneler, testler, deneme sınavları,vs., hiçbiri ne istediğinizi bilmek kadar yarar sağlamayacaktır size bu sene. ona karar vermeyi temmuz ayına bırakmayın derim ben.
ha bi de sizden birkaç ay falan büyüğüm böyle abla moduna girdim ama, şöyle bir şey var ki benim geçen sene en çok sinirime dokunan ikinci şeydi bütün sene kendimle başbaşa bırakılmışken sınavdan önceki gün beş dakikada bir birilerinin arayıp "hadi aslan hadi koç sen yaparsın." demesi.
esen kalın dostlarım.