19 Aralık 2010 Pazar

you've been going so crazy.

selamlar.




nasılsınız kardeşlerim ve kankalarım?

dünyayı kurtarma fikrinden arınmak üzereyim, sadece çocuklar hariç. birine belirtmem lazım. iyilikle dönen dünya fikri sıkıcı gelmeye başladı, cidden. devletin kıçına yerleştirebilecek koca bir tekme izini nasıl yapabiliriz diye düşünüyorum filan ama masumlar da zarar görmesin... vs vs. evet bunu değerlendirelim ve fkh çetesi'ni kuralım. yaşasın illegal düşünce!

edit: az önce Arsenal'a Xavi ile bir gol attım sevinçliyim.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

evet aynen. dünya barisiymis bilmem neymis takmiyorum artik. bazilarindan insan olmalarini beklemek öyle imkansiz ki anlatamam.

ha ama müdahale etmem gereken bi yerde de duymadim görmedim bilmiyorum diyecek bi tip degilim. o kadar da olsun artik insanlik adina.

unknown dedi ki...

sanıyorum tüm yollar anarşi, düzenin imkansızlığı ve olmaması gerekliliğine varıyor. kaldı ki; çocuklar, dünyanın ta kendisi olarak atfettiklerimiz olmalıdırlar. yoksa korumayı arzu ettiğimiz tabiat, diktiğimiz binalar, yaratılan sistemler ve okullar hiçbirimiz için değil. bizden sonraları klişesi ama öyle. ben örneğin, devletin kıçına nasıl tekme atabilirim diye düşünürken, aslında gelecekte edineceğim meslek dalında bunu gerçekleştirebilme ihtimalimin de hayalini kurarken bir an umutsuzluğa kapılıp yeni zelanda'ya, yerlilerin arasına karışmayı ve ısırgan otu yiyerek yaşlanmayı hayal ettim.

arsenal'e xavi ile gol atmak mesele değil. mesele, barcelona'ya fabregas ile gol atmak.