31 Aralık 2011 Cumartesi

yeni yıl kutlu olsun mu?

Diliyorum.

Yeni yıl diyince aklıma gelen hep TV karşısında çekirdek çıtlamak oluyor.Gerçi ben o vakitte uyuma taraftarıyım.Bu sefer ise farklı olsun istiyorum mesela arabayı alıp Mudanya'ya doğru kaçmak.Havanın soğuk olması ilgilendirmiyor beni.Sahilde tek başıma atılan fişekleri izlemek istiyorum o kadar.
Bu da gereksiz günlerden biri benim için.Dünya 365 günlük turunu tamamlıyor falan.Peki bu bizimde 365 günlük yükümüzü atmamıza yarıyor mu hocam? Olsun be, umut var.
Adettendir yinede sağlık,huzur,para vs diliyorum hak eden herkese.
(iç ses: nah kaçarsın uyuyacaksın yine.)

MUTLU YILLAR O ZAMAN.

24 Aralık 2011 Cumartesi

Film tadında

Rüyanızda çocukluğunuzu görmenizi dilerim.ben küçük Aybike'yi gördüm ve çok sevdim.tombul sosisimsiiii :) sarı saçlı(!!!!!!!!) ve pek tatlı.akshjdjg tamam güzeldi işte rüyam, dağılın.

7 Aralık 2011 Çarşamba

Kitap reklamı

"...yaşlıca bir çift önümüzde durup alenen bizi incelemeye başladı. Robert ilgi çekmekten hoşlanıyordu heyecanla elimi sıktı. 'Hadi fotoğraflarını çek,' dedi kadın, hayretler içindeki kocasına. 'Sanatçılar galiba.' 'Hadi canım' dedi adam omuz silkerek.
'Çoluk çocuk bunlar.'"

Bu kitabı okuyun da dibiniz düşsün emi!
Daha 156ıncı sayfadayım,elimden düşüremiyorum.Fazlasıyla okubenisi olan bi şeymiş.
öyle ki çok sesli ortamlarda bu kitabı okurken rahatsız olmazsınız, dehşetcengiz sürükleyici.Zaten New York Times Bestsellerlardan kendisi.JOHNNY DEPP der ki: 'Bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet.''