30 Ağustos 2010 Pazartesi

şapka.

''merhaba. ben Tayyip'i çok seviyorum. Gözlerinin altı torba torba. Çünkü senelerdir durmak bilmedi, yola devam ediyor. Çok çalışıyor. Sonra ben, başbakanımızın o kadife sesini duyunca haber kanallarında, hemen odadan uzaklaşıyorum. Çünkü çok üzülüyorum, yoruyor kendini adamcağız. Sizse gelmiş laga luga yapıyorsunuz. Yok efendim anayasaya hayırmış. Yahu sevgili RTE k.çını kaldırmış, siz güzel vatandaşları için, demokrasi için mis gibi anayasa paketi hazırlamış. Ne hayırı ulan! Ne diyor sevgili başbakanımız: ''Bu pakete hayır diyen ergenekoncudur.'' Ergenekoncu musunuz siz? Vatan haini misiniz? Evet diyeceksiniz! Yaşasın demokrasi! Yaşasın AKP köpekliği! Yaşasın yasama - yürütme - yargı birliği! 80 darbecileri de yargılanacak. Zaman aşımı olmuştur ama... Ya da Kenan Evren ölürse de ahirette yargılanır inşalla. Biz inançlı insanlarız. Aslında AKP'nin kuruluşunda büyük cuntacının rolü elbette var. belki yargılamayız hı? Kısmet bu işler. '' evet böyle düşünen varsa bi adım öne çıksın. öperler. yok ben öpmeyeceğim, ileride torunlarınız o işi yapacak :) dedem ninem ne mübarek insanmış be diyecekler, 'evet' çıkarsa şayet. Hayır diyorum. Bunca zulüm yetmişken, insanlar ağlamasın diyorum. Başbakana bi şey olmaz, olan sizin k.çınıza olur diyorum. Siz ygs-lys uğraşırken onların evlatları şirket, gemi sahibi olur diyorum. Ruhunuzu satmayın, uyanın diyorum! Şimdi bana vatan haini diyebilirsiniz. Nazım Hikmet der ki: ''evet, vatan hainiyim. siz vatanseverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim. Vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan... fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan polis copuysa, ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan, vatan amerikan üsleri, amerikan bombası, amerikan donanması topuysa, vatan kurtulmaksa kokmuş karanlığımızdan, ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim. '' sevgiler.




haarp. 

Behzat Ç. boru değil yaani.


dünya yalan söylüyo değil mi? hem başından da sonu belli..film gibi.amaaan salla yahu bunları.
şey yeni sezonda bizim evde star hep açık olcak :) siz de izleyin.harunharunharunhaaaaaaruuuun dicez izlerken ahaha Aaaalp ya da.
yok cidden izlicem hiç yadırgamadan,helal olsun dicem.hem öyle pembe dizi falan da değil Polisiye dizisi! öeh!

o değil de hazal kaya'nın kıvanç tatlıtuğ'dan sonra Harun gibi birisine aşık rolü yapması zor olur yahu :/

çalış aybike gibi, eşek olma.

yuh.kişisel bilokuma çok bakıyolar bugün fark ettim.utanıyorum olum okumayın! :)
yazıp yazıp siliyorum.öyle değişik bi blog o bence.hem uyuzluk olsun diye mehtap'la aynı temayı kullanıyorum sürekliilililiii.

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Oh "no"

bir varmis bir yokmus, sehrin birinde, belirli bir yerde, belirsiz bir zamanda cok sevilen bi kral yasarmis. kral o kadar cok seviliyormus ki, köy halki buna hergün hediyelerle geliyormus. ama birgün bütün köy halki dereden ictigi kötü suyun etkisiyle kafayi yemis. ee o sudan icmeyen tek kisi de kralmis tabii... köy halki krali ne ariyormus...nede soruyormus... hediye desen o da yok... moreli bozulan kral köy halkinin arasina karisip, onlarin ictigi sudan icince, aynen delirmis, bütün herkes gibi.
köy halki krali yeniden sevmeye baslamis: "Bakin" demisler. "Kral iylesti"

14 Ağustos 2010 Cumartesi

cem adrian fan şeysi mi burası cicim.

yazacaklarımın başlıkla alakası yok.aslında benimle de bi alakası yok.
insanın arafta olduğunu sanıp da hep gözlerinin yüksekte oluşu-atlanacak bi' yer bulmak için-çok hoş.ama bunun benimle bi alakası yok.

ben sadece küstüm bu dünyaya.başka bi' gezegende hayat olsa giderdim düşünmeden.

Kararsız olmanın çok kötü bi' şey olduğunu anladım son aylarda.sonra baktım ki benim hayatım aslında hep kararsızlıklarla geçmiş.alışkın olduğum için belki de sesimi çıkartmıyorum normalmiş gibi davranıyorum.Tanrım,bu kötü bi' şey gerçekten çok.
o kadar hayatperestim ki kendi hayal dünyamda düşe kalka yaşamaya çalıştığımı fark ettim bu son aylarda.sonra kendimi bi' gerizekalıdan farksız hissettim.zira çok gerizekalı var çevremde.ne onları görmek,konuşmak ne de duymak istiyorum.

bak nerden nereye.. uzun lafın kısası Cem Adrian'ı severizbiz.com :)

7 Ağustos 2010 Cumartesi

stres filan

yaa evet, ne sandıydınız? Haftaya dersanem başlıyor üzülsem mi sevinsem mi bilimidim. Az önce bi arkadaşım "yahu eninde sonunda sınava giriyorsun" filan dedi. Haklı la.
Ya böyle çok şey yazmak istiyorum ama hepsini unuttum :/ Nihat Doğan anayasaya evet diyecekmiş, şarkı filan yapmış. Durmak yok yola devam, herif çalışıyor beyler!
Inception muhabbeti dönüyor geri kaldım yea. En yakın zamanda izliyciim. Siz de izleyin. Haftaya radyokafalı arkadaşımız Avusturya'ya dönüyor. Ona da bi şeetmek lazım gelirdi. Kısmet bu işler diyor, sevgilerimi iletiyorum.

vay vay vay

Samet Beyler buradalar. Merhaba, ben şey, o kız. Sen şu an maçtasın gerçi. Ama ben de izleyecektim, neyse el sallamayacağını bildiğim için izlemiyorum filan. Tamam ayak yapmaya gerek yok, takipte kalınız.

ben izledim.siz de izleyebilirsiniz şimdi kalsjdlş