24 Temmuz 2010 Cumartesi

edward & courtney


Esasen Courtney Love hakkında kötü düşüncelerim yoktur.Şarkılarını da dinlerim.Yazarımız olan Minipop ise tam bir takipçisidir.Diğer lafıyla delisidir.
Ama solda ki kişilik Edward oluyor ki akan sular durur! - Sanırım ortada ki de Cobain'in küçük kızı-
Yea yea bir ara çıkıyordu bu güzide insanlar.90lar zamanıyken yani.Geriye anı olarak bu fotoğraflar kalıyor.Ağız büzersiniz anca böyle.

Not: Sonradan görmelik yapanların itinayla ağzını kırarız.

17 Temmuz 2010 Cumartesi

hayal

Yanıma 3-5 kişiyi alıp kaçıyorum sürekli.Çok iyi oluyor.Yatıyorum böyle denize karşı elimde ince kapaklı kitapları okuyorum..Sonra da gözlerimi kapatıp hayale dalıyorum.O da yetmiyorsa git denize dal.

Hayalim de bu zaten.Alacağım belirli kişileri -ister gel ister gelme- kaçırırım gerekirse! Alıpta kaçacağım.Bekleyin yapacağım :D

Arkadaşım yüzünden tatili mi iptal ettim bunu duysa ne tepki verir acaba? Olsun tatil de sıkılma ve memnun kalmama ihtimalim var.Ama onun yanında mutlu olmama ihtimalim sıfır.
soru: ici icine sigmayan bir insanin ici neresindedir?
heyecanliyim türkiyeye geliyorum :D

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Sıcak Bir Gün

Gençler şimdi sizden birşey rica ediyorum,lütfen tutulma filmine gidin!! adgklş. Keyfiniz bilir doğrusu.

Yazarlarımızdan birisi üniversiteye girişte denek olarak kullanılıyordu o aşamayı geçtiği için çok mutlu,şimdi de biz yeni deneklere yardım ediyor.Çok duygu verici:/ Ayrıca fazla Elif Şafak okuma evladım,umutsuz ev kadını gibi olursun.

Temayı değiştiren ve buraya yeni renk kazandıran radyokafa ve minipop'a tekrardan teşekkürler =)

Twitter çok hızla gelişiyor hergün yeni bir olay oluyor.Ordan çıkamıyorum bir türlü,açıkcası burayı boşlamakta doğal ama böyle saçmalamaksa yazı yazmak niye yazayım ki diye düşünüyorum?

Hayatın daha iç açıcığı olduğu ve klimasız evlere ithafen serin havalar diliyorum herkese!

kitap okuyun sizde arada.

12 seneden beri okuyan bi insanın boş zamanları tabikii kitapsız olmaz.1 hafta boşlukta kaldıktan sonra dayanamayıp gittim 3 tane kitap aldım.
biri Fırat :) yarım saat sürmedi bitirmem.
ve Elif şafak.pek merak ediyordum sonunda okuma imkanım oldu.siyah süt ve Araf'ı(buna dikkatinizi verin) aldım işte. Siyah Süt'ün yarısındayım,özel sebeblerden dolayı 2 gündür felan okuyamıyorum.
sorarsanız tavsiye ediyo musun diye hayır derim ne yalan söyleyim :D Araf okunur tabii havada karada ama Siyah Süt ile otobiyografik romanları sevmediğimi anladım.fakat yine de bitireceğim o kitabı bana yararlı olacağı düşüncesindeyim.

ygs/lys denekleri! siz okumayın lan.oturun ders çalışın.özellikle mehtoppik.uğraşma yavrucum sen sayısalsın kafanı kırarm oku benim gibi, eşek olma :p